Uw wegtransport maatwerkoplossing

Heeft u een lading die over de weg vervoerd moet worden en weet u niet precies hoe u dit aan moet pakken? Wij helpen u hier graag bij. GO! Logistics heeft ruime ervaring met wegtransport. Wij van GO! Logistics beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit proces bij u uit handen te nemen. Wij voeren transporten uit over de hele wereld. Heeft u vragen over uw transport of wilt u een transportverzoek indienen? Neem dan contact met ons op. Ook zijn wij telefonisch 24/7 bereikbaar op 030 307 43 43.

Het uitgebreide netwerk van GO!

Doordat wij gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk, kunnen wij snel handelen en zeer scherpe tarieven aanbieden. Wij stellen samen met u een transportplan op. Bovendien houden wij u dagelijks op de hoogte over uw zending. Het is natuurlijk wel zo fijn als u weet waar uw transport zich bevindt.

Contact

Wilt u meer weten over onze manier van werken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 2081972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

wegtransport

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.