Totaaloplossing voor wegtransport

Bent u op zoek naar een expert in internationaal wegtransport en groupage? Bij GO! Logistics beschikken we over een uitgebreid internationaal netwerk, waarmee we uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen in betrouwbaar en snel naar elke gewenste bestemming kunnen vervoeren. Heeft u een snelle levering van uw goederen in het buitenland nodig? Geen enkel probleem! Wij koppelen uw zending aan de juiste transport specialist. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we het wegtransport volledig afstemmen op uw specifieke eisen en behoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!

Kom in contact
wegtransport

Totaaloplossing voor wegtransport

Zoekt u expertise in internationaal wegtransport en groupage? Bij GO! Logistics verzorgen we betrouwbaar en snel vervoer van uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen naar elke gewenste bestemming. Voor snelle leveringen in het buitenland koppelen we uw zending aan de juiste specialist. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!

Kom in contact

Wij gaan een logistieke uitdaging niet uit de weg

Binnen ons brede netwerk zijn haast alle vormen van internationaal transport mogelijk. Waar ter wereld uw zending ook heen gaat. Samen zorgen we voor een naadloze internationale transportprocessen. Zendingen op maat gemaakt voor uw succes. Hier een overzicht voor de soorten transport die wij voor u kunnen combineren op een kostenefficiënte manier:

Wegtransport

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij verzorgen internationaal transport op maat.

Geef uw wegtransport volledig uit handen

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en daarom nemen wij de gehele organisatie van uw zending voor u uit handen. Aan de hand van uw wensen en behoeften, selecteren we een geschikte vervoerder voor uw zending. Wilt u producten vervoeren waar een speciale vergunning voor nodig is of heeft u wellicht opslag nodig? Beiden kunnen wij voor u in orde maken! Wij vinden transparantie erg belangrijk en daarom houden wij u graag op de hoogte van de status van uw zending. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

WAAROM GO!?

Specialist

Op zoek naar een ervaren, betrouwbare en transparante expediteur? Geen pakket is ons te groot; letterlijk. We zijn niet voor niets dé specialist in bijzonder transport.

Efficiëntie

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons netwerk kunnen we efficiëntie maximaliseren. We optimaliseren routes en kiezen de juiste transportmodaliteit.

GO! Mentaliteit

Geen nonsens, bij GO! Logistics weet u direct waar u aan toe bent. Wij zetten namelijk net dat stapje extra voor onze klanten. En dat merken ze.

Flexibiliteit

Of u nu te maken heeft met grote FTL-zendingen, deelpartijen (LTL), geconditioneerd transport, uitzonderlijke ladingen of andere logistieke uitdagingen, we zijn flexibel genoeg om aan uw behoeften te voldoen.
internationaal transport GO! logistics

WAT MAAKT GO! LOGISTICS BIJZONDER?

Maatwerk en bijzonder transport zijn aspecten die ons uniek maken ten opzichte van andere transportbedrijven. Dus of u nu een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn wilt verzenden of juist een klein en fragile pakket: wij gaan graag voor u aan de slag. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse transport specialisten waardoor wij uw zending snel kunnen organiseren. Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn, staan wij dag en nacht paraat voor uw spoedorders met speciale wensen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zetten wij graag een stapje extra. Dit alles doen wij ook nog eens tegen scherpe tarieven. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen over de transportmogelijkheden binnen Europa of wilt u uw zending meteen aan ons overdragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 030 208 1972 en info@gologistics.nl!

0
Verwerkte spoedorders
0
Landen
0
Maatwerk parcels

Kies voor GO! Logistics

Transport naar uw wens

24/7 bereikbaar

Nationaal en internationaal

Direct contact? Bel ons!

Kom in contact

Direct sparren over uw logistieke uitdaging? Neem dan telefonisch contact op via 0303074343. Heeft u een vraag over onze transport oplossingen? Stel uw (aan)vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.