Spoedzending buitenland

Heeft u een lading die met spoed naar het buitenland moet worden getransporteerd? Dan bent u bij GO! Logistics op het juiste adres! Samen met ons wereldwijde koeriersnetwerk weten wij onze klanten altijd de juiste oplossing te bieden. Om wat voor levering het dan ook gaat, wij kunnen u helpen. Een spoedzending naar het buitenland is voor ons dus geen enkel probleem.

Uw zorg in onze handen

Als expeditiebedrijf kunnen wij op ieder moment ondersteuning bieden bij een spoedzending naar het buitenland. Wij kunnen dan ook het gehele transport afstemmen met zowel het laad- als losadres. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunnen wij onnodige vertraging vermijden.

Wat maakt ons bijzonder?

GO! Logistics onderscheidt zich op verschillende manieren van de rest van de transportbedrijven. Wij staan bekend om bijzonder transport en maatwerk. GO! Logistics gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Wilt u een klein breekbaar pakket versturen of juist een groot pakket met vergunningen? In beide gevallen kunnen wij u daarbij helpen. Doordat wij over een groot internationaal netwerk beschikken, regelen wij uw transport binnen no-time! Ook spoedorders zijn voor ons geen enkel probleem. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn kunnen wij hierop anticiperen. Bij GO! Logistics vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Dit alles doen wij dan uiteraard ook tegen zeer scherpe tarieven.

Contact

Uw opdracht overdragen aan een goede koerier direct voor zowel nationale en internationale ladingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 030 208 1972 en via info@gologistics.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op!

spoedzending buitenland

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.