Transport Europa

Via het grote internationale netwerk van GO! logistics kunt u uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen betrouwbaar, snel én tegen een scherp tarief naar iedere bestemming in Europa laten versturen. Moeten uw goederen naar bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk of Spanje vervoerd worden? Wij matchen uw zending met een transport specialist die het transport binnen Europa volledig naar uw wensen organiseert!

Volledige ontzorging

Wij willen het voor u graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom nemen wij de volledige organisatie van het transport voor u uit handen. Naar aanleiding van uw wensen en behoeften, selecteren wij de vervoerder die geschikt is voor uw zending. Heeft u een product waar een speciale vergunning voor nodig is of heeft u meerdere leveringsadressen? Wij regelen het voor u! Transparantie vinden wij erg belangrijk en daarom houden wij u altijd op de hoogte van de status van uw verzending. Voor tussentijdse vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Wat maakt GO! Logistics bijzonder?

Bijzonder transport en maatwerk zijn aspecten die ons onderscheiden van andere transportbedrijven. Het maakt niet uit of dat u een klein en fragile pakket wilt verzenden of juist een groot pakket; voor ons is niets te gek! Wij helpen u in alle gevallen graag. Omdat wij beschikken over een groot netwerk met verschillende transport specialisten kunnen wij transport binnen Europa in no-time voor u regelen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor transportvragen. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en daarom zetten wij graag een stapje extra. Dit alles doen wij ook nog eens tegen scherpe tarieven, wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor transport binnen Europa? Of wilt u de opdracht direct aan ons overdragen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 208 1972 of info@gologistics.nl. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar!

transport Europa

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragiele ladingen.