Transport Engeland

Heeft u een (spoed)zending die naar Engeland verzonden moet worden? Wij zijn de ervaren partner die u nodig heeft! Zo beschikken wij over een groot internationaal netwerk waardoor wij uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen betrouwbaar en snel naar iedere bestemming kunnen verzenden. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van transport naar Engeland voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledige ontzorging

Gedurende het gehele transport van uw (spoed)zendingen wordt u door ons ondersteund. Bovendien nemen wij het gehele transport van laad- tot los bij u uit handden. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en zorgen wij ervoor dat onnodige vertraging voorkomen wordt. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens het gehele proces op de hoogte bent van de status van uw zending. Wij houden u dan ook tussentijds op de hoogte van de status.

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in wegtransport, zijn wij ook specialist op het gebied van scheep- en luchtvaart. Distributie, opslag en douanediensten horen hier uiteraard ook bij. Als u kiest voor onze dienstverlening dan kunt u er van op aan dat het werk van A tot Z voor u uit handen genomen wordt.

transport engeland

Om dit alles zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij met geautomatiseerde systemen. Maar het belangrijkste is dat wij met u werken. Adviseren en transparantie zijn voor ons belangrijke kernwaarden. En dat onze aanpak werkt? Dat merken onze klanten.

transport naar spanje vrachtwagen

Afwijkende lading

Moet uw afwijkende of fragile lading naar Engeland verzonden worden? Voor GO! logistics is dit geen probleem. Bovendien zijn wij ook buiten reguliere kantoortijden bereikbaar. Ook buiten kantoortijden kunt u immers op zoek zijn naar een transportoplossing. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Hierbij nemen wij alles voor u uit handen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard kijken we hierbij goed wat het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over een van onze diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 208 1972 of info@gologistics.nl. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons team staat voor u klaar!

Vraag direct een offerte aan

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk