Koeriersdienst

Heeft u een afwijkende en/of fragile lading die nationaal of internationaal verzonden moet worden door middel van een spoedverzending? GO! Logistics is de betrouwbare en ervaren partner die u zoekt. Met behulp van ons wereldwijde koeriersnetwerk kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Wat voor levering u ook heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze koerier direct nationaal en internationaal service bieden wij u een alternatief voor het reguliere proces.

Volledige ontzorging

Als expeditiebedrijf kunnen we u op elk gewenst moment ondersteunen bij het transporteren van spoed– en koerierszendingen naar binnen- en buitenland. Zo mogelijk stemmen wij het gehele transport af met zowel het laad- als losadres. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunnen we onnodige vertragingen voorkomen.

Nationaal of internationaal

Of uw verzending nationaal of internationaal verzonden moet worden maakt voor GO! Logistics niet uit. Wij staan bekend om ons maatwerk en bijzonder transport. Niets is voor ons te gek. Van klein en fragiel pakket tot groot pakket met speciale vergunningen, we ondersteunen u graag. Wij werken met een groot netwerk van verschillende transportspecialisten. Daardoor kunnen we uw zending binnen no-time regelen.

GO! Logistics is 24/7 bereikbaar waardoor spoedorders voor ons ook geen enkel probleem zijn – zelfs niet als er speciale transportwensen zijn. En dit alles tegen scherpe tarieven. Waar kunnen we u bij ondersteunen?

Contact

Uw opdracht overdragen aan een goede koerier direct voor zowel nationale en internationale ladingen? Neem hier contact met ons op of bel direct naar 030 307 43 43!

koerier direct en nationaal

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.

Vraag een offerte aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.