Spoed koeriersdienst? Geen probleem!

Heeft u behoefte aan een spoed koeriersdienst? Wij van GO! Logistics kunnen u daarbij helpen. GO! Logistics werkt samen met transportspecialisten verspreid over de hele wereld. Zo kunnen wij onze klanten garanderen van een juiste oplossing voor iedere situatie. Wat uw situatie ook is, wij zullen er alles aan doen om uw verzending zo spoedig mogelijk bij het adres af te leveren. Heeft u nog speciale wensen voor uw koeriersdienst? Neem dan contact met ons op.

Onze spoed koeriersdienst

Bepaalde bedrijven zijn enkel buiten reguliere werktijden werkzaam. Ook deze bedrijven hebben een oplossing nodig voor hun verzendingen. Voor dit soort bedrijven kunnen wij passende oplossingen aanbieden. Wij nemen de volledige organisatie van de verzending uit uw handen. Wij kijken naar de meest geschikte vervoerder en zetten deze in. Wanneer u extra opslag of speciale vergunning nodig heeft, kunnen wij u daarbij helpen.

Contact

Uw opdracht overdragen aan een goede koerier direct voor zowel nationale en internationale ladingen of heeft u nog vragen? Neem dan hier contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 030 307 43 43. Mailt u liever? Dan zijn wij bereikbaar op info@gologistics.nl.

spoed koeriersdienst

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.