Transport

Zoekt u een logistiek bedrijf die transport en groupage binnen Europa verzorgt? In dit geval is wegtransport vaak goedkoper dan luchtvaart. Via het internationale netwerk van GO! Logistics kunt u uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen snel, betrouwbaar én tegen een scherp tarief naar iedere bestemming in Europa versturen. Wij matchen uw zending met een transport specialist die het verdient. Moeten uw goederen morgen om 12:00 uur in Duitsland zijn? Geen probleem. Wij zijn flexibel genoeg om het transport volledig naar uw wens te organiseren.

Volledige ontzorging

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, nemen wij de volledige organisatie voor u uit handen. Op basis van uw wensen en behoeften, selecteren we een geschikte vervoerder voor uw zending. Vervoert u producten waar speciale vergunningen voor nodig zijn? Is er sprake van meerdere leveringsadressen? En heeft u wellicht opslag nodig? Bel ons op 030 307 43 43 en wij regelen het meteen voor u. Bovendien staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. We houden u dan ook graag op de hoogte van de status van uw verzending. Heeft u nog vragen of wilt u een transportverzoek doen? Neem contact op en u hoort zo snel mogelijk van ons terug.

transport en groupage europa

Actief binnen én buiten Europa

Door ons brede transportnetwerk kunnen wij altijd de beste partner aan uw transportvraag koppelen. Of dat u nu een transportopdracht naar Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk of de UK heeft; GO! Logistics is uw betrouwbare partner!

Contact

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u een vraag? Of wilt u uw opdracht direct overdragen aan een goede koerier voor zowel nationale en internationale ladingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 030 208 1972 of info@gologistics.nl!

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragiele ladingen.

Vraag een offerte aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.