Transport UK

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor uw transportopdracht naar de UK? GO! Logistics staat voor u klaar. Wij beschikken over een groot internationaal netwerk waardoor wij uw zending betrouwbaar en snel naar iedere bestemming kunnen verzending. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van transport naar de UK voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 3074343 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Volledige ontzorging

Tijdens het hele proces van het transport, ondersteunen wij u waar mogelijk. Omdat wij het u zo gemakkelijk mogelijk willen maken, nemen wij de gehele organisatie van uw (spoed)zending voor u uit handen. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunnen wij ervoor zorgen dat onnodige vertraging voorkomen wordt. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens het gehele proces op de hoogte bent van de status van uw zending. Wij zorgen er daarom voor dat u tussentijds goed op de hoogte gehouden wordt.

Wilt u producten vervoeren die een speciale vergunning nodig hebben of is er opslag nodig? Distributie, opslag en douanediensten horen bij onze dienstverlening. Heeft u tussentijds vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u kiest voor onze dienstverlening dan kunt u er van op aan dat het werk van A tot Z voor u uit handen genomen wordt.

transport UK

Om dit alles zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij met geautomatiseerde systemen. Maar het belangrijkste is dat wij met u werken. Adviseren en transparantie zijn voor ons belangrijke kernwaarden. En dat onze aanpak werkt? Dat merken onze klanten.

transport naar spanje vrachtwagen

Afwijkende lading

Heeft u een afwijkende of fragile lading naar de UK verzonden moet worden? GO! Logistics gaat graag voor u aan de slag. Of dat uw lading nu speciale vergunningen nodig heeft of juist buiten de restricties van reguliere pakketdiensten valt; wij maken het voor u in orde.

Naast dat wij binnen regulieren kantoortijden voor u klaar staan, zijn wij ook bereikbaar buiten kantoortijden. Ook buiten kantoortijden kunt u immers op zoek zijn naar een transportoplossing. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Hierbij nemen wij alles voor u uit handen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard kijken we hierbij goed wat het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Vraag direct een offerte aan

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over een van onze diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 208 1972 of info@gologistics.nl. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons team staat voor u klaar!

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk