Uw maatwerkoplossing voor elk soort luchttransport

Heeft u goederen die de volgende dag aan moeten komen? Verzending per luchttransport is dan vaak de juiste oplossing. Ook in het luchtruim weten onze transport specialisten hun weg te vinden. Bent u zelf niet helemaal op de hoogte van de regels voor bepaalde landen of producten? Dit is geen enkel probleem. Wij beschikken over de juiste kennis om dit proces bij u uit handen te nemen. Wij voeren wereldwijd luchttransporten uit. Heeft u nog vragen of wilt u een transportverzoek indienen? Neem dan hier contact met ons op. Ook zijn wij telefonisch 24/7 bereikbaar op 030 307 43 43.

Uitgebreid netwerk in luchttransport

Doordat wij een wereldwijd netwerk hebben opgebouwd, kunnen wij flexibel werken en uiterst scherpe tarieven aanbieden. Afhankelijk van de transittijd en de kosten van het transport stellen wij gezamenlijk een plan met u op. Bovendien geven wij u een dagelijkse update over uw zending. Zo weet u altijd waar uw transport zich bevindt.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

luchttransport spoedzending

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.