Maatwerkoplossing voor luchttransport

Heeft u goederen die de volgende dag aan moeten komen? Verzending per luchttransport is dan vaak de juiste oplossing. Ook in het luchtruim weten onze transport specialisten hun weg te vinden. Bent u zelf niet helemaal op de hoogte van de regels voor bepaalde landen of producten? Dit is geen enkel probleem. Wij beschikken over de juiste kennis om dit proces bij u uit handen te nemen. Wij voeren wereldwijd luchttransporten uit. Heeft u nog vragen of wilt u een transportverzoek indienen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!

Kom in contact
luchttransport

Maatwerkoplossing voor luchttransport

Heeft u goederen die de volgende dag moeten arriveren? Luchttransport is vaak de ideale oplossing. Onze transportexperts zijn bedreven in luchtvracht en kennen de regels voor diverse landen en producten. Als u niet bekend bent met deze regels, nemen wij dit proces graag van u over. Wij verzorgen wereldwijd luchttransport. Voor vragen of transportverzoeken kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Kom in contact

Wij gaan een logistieke uitdaging niet uit de weg

Bijna alle vormen van internationaal transport zijn mogelijk binnen ons brede netwerk. Waar ter wereld uw zending ook heen gaat. Samen zorgen we ervoor dat uw internationale transportprocedures vlekkeloos verlopen en perfect afgestemd zijn voor uw succes. Hier een overzicht van de soorten transport die wij voor u kunnen combineren op een kostenefficiënte manier:

Luchttransport

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij verzorgen internationaal transport op maat.

Uitgebreid netwerk in luchttransport

Doordat wij een wereldwijd netwerk hebben opgebouwd, kunnen wij flexibel werken en uiterst scherpe tarieven aanbieden. Afhankelijk van de transittijd en de kosten van het transport stellen wij gezamenlijk een plan met u op. Bovendien geven wij u een dagelijkse update over uw zending. Zo weet u altijd waar uw transport zich bevindt. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

WAAROM GO!?

Specialist

Op zoek naar een ervaren, betrouwbare en transparante expediteur? Geen pakket is ons te groot; letterlijk. We zijn niet voor niets dé specialist in bijzonder transport.

Efficiëntie

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons netwerk kunnen we efficiëntie maximaliseren. We optimaliseren routes en kiezen de juiste transportmodaliteit.

GO! Mentaliteit

Geen nonsens, bij GO! Logistics weet u direct waar u aan toe bent. Wij zetten namelijk net dat stapje extra voor onze klanten. En dat merken ze.

Flexibiliteit

Of u nu te maken heeft met grote FTL-zendingen, deelpartijen (LTL), geconditioneerd transport, uitzonderlijke ladingen of andere logistieke uitdagingen, we zijn flexibel genoeg om aan uw behoeften te voldoen.
internationaal transport GO! logistics

WAT MAAKT GO! LOGISTICS BIJZONDER?

Maatwerk en bijzonder transport zijn aspecten die ons onderscheiden van andere transportbedrijven. Dus of u nu een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn wilt verzenden of juist een klein en fragile pakket: we staan voor u klaar. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse transport specialisten waardoor wij uw zending snel kunnen organiseren. Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn, staan wij altijd paraat voor uw spoedorders met speciale wensen. Klanttevredenheid vinden wij immers essentieel en daarom zetten wij graag een stapje extra. Dit alles doen wij ook nog eens tegen scherpe tarieven. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen over de transportmogelijkheden binnen Europa of wilt u uw zending meteen aan ons overdragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 030 208 1972 en info@gologistics.nl!

0
Verwerkte spoedorders
0
Landen
0
Maatwerk parcels

Kies voor GO! Logistics

Transport naar uw wens

24/7 bereikbaar

Nationaal en internationaal

Direct contact? Bel ons!

Kom in contact

Direct sparren over uw logistieke uitdaging? Neem dan telefonisch contact op via 0303074343. Heeft u een vraag over onze transport oplossingen? Stel uw (aan)vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.