Wereldwijd transport

Heeft u een lading waar wereldwijd transport voor nodig is? Dan is GO! Logistics de ervaren partner die u zoekt. Door middel van ons wereldwijde netwerk kunnen wij altijd een passende oplossing aanbieden tegen de juiste prijs. Wat voor levering u ook klaar heeft staan om te verzenden, GO! Logistics staat voor u klaar. Wij zijn onze klanten persoonlijk van dienst, ook bij spoedorders. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Volledige ontzorging

Wij van GO! Logistics ondersteunen u op elk moment bij het transporteren van koeriers- en spoedzendingen. Wij stemmen dan ook het gehele transport af met zowel het laad- als losadres. Zo heeft u nergens omkijken naar en zorgen wij dat onnodige vertraging wordt voorkomen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd op het gebied van wegtransport, maar ook op het gebied van scheepvaart en luchtvaart. Zaken zoals douanediensten, distributie en opslag horen hier uiteraard ook bij. Wanneer u kiest voor onze dienstverlening, dan bent u er zeker van dat het werk van A tot Z bij u uit handen wordt genomen.

Wereldwijd transport

Om dit alles zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij met geautomatiseerde systemen. Maar het belangrijkste is dat wij met u werken. Adviseren en transparantie zijn voor ons belangrijke kernwaarden. En dat onze aanpak werkt? Dat merken onze klanten.

wereldwijd transport per

Afwijkende lading

Heeft u een afwijkende of fragile lading dat wereldwijd getransporteerd moet worden? Dit is geen probleem voor GO! Logistics. Wij gaan verder waar andere andere vervoerders stoppen. Bepaalde bedrijven zijn niet werkzaam op reguliere tijden. Zo kan het dus voorkomen dat u buiten kantoortijden een oplossing zoekt. Ook in dat soort gevallen kunt u op ons rekenen. Wij nemen alles bij u uit handen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. GO! Logistics kijkt altijd wat het beste past bij uw wensen en behoeften. Of u nu een speciale vergunning of opslag nodig heeft. Bij GO! Logistics bent u op het juiste adres. En dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Waar wacht u nog op?

Vraag direct een offerte aan

Contact

Voor wereldwijd transport moet u bij GO! Logistics zijn. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk