Geconditioneerd transport op maat

Bent u op zoek naar een expert in internationaal geconditioneerd transport? Bij GO! Logistics beschikken we over een uitgebreid internationaal netwerk, waarmee we uw voedingsmiddelen, farmaceutische goederen en chemicaliën betrouwbaar en snel naar elke gewenste bestemming kunnen vervoeren. Heeft u een snelle levering op een bepaalde temperatuur van uw goederen in het buitenland nodig? Geen enkel probleem! Wij koppelen uw zending aan de juiste transport specialist. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we het geconditioneerd transport volledig afstemmen op uw specifieke eisen en behoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!

Kom in contact
geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport op maat

Bent u op zoek naar een specialist in internationaal geconditioneerd transport? Bij GO! Logistics hebben we een wereldwijd netwerk om uw voedingsmiddelen, farmaceutische producten en chemicaliën snel en betrouwbaar naar elke gewenste bestemming te vervoeren. Al gaat het om snelle leveringen op specifieke temperaturen in het buitenland, wij regelen het probleemloos. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We zijn er om u te helpen!

Kom in contact
geconditioneerd transport

Geen logistieke uitdaging is te groot

Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen bijna alle vormen van internationaal transport gerealiseerd worden, ongeacht de bestemming van uw zending. Wij werken samen om het internationale transportproces perfect op maat te maken, allemaal voor uw succes. Hier een overzicht van de diverse transportmogelijkheden die wij kunnen combineren op een kostenefficiënte manier:

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij verzorgen internationaal transport op maat.

Uitgebreid netwerk in geconditioneerd transport

Wij ontzorgen u volledig bij het transport van uw goederen, omdat we het u zo eenvoudig mogelijk willen maken. Op basis van uw specifieke wensen en behoeften, selecteren we de juiste vervoerder voor uw zending. Heeft u goederen die speciale vergunningen vereisen of heeft u behoefte aan opslagmogelijkheden? Beiden kunnen wij voor u regelen! Transparantie is in ons bedrijf van groot belang, en daarom vermelden we u graag regelmatig de status van uw zending. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

WAAROM GO!?

Specialist

Op zoek naar een ervaren, betrouwbare en transparante expediteur? Geen pakket is ons te groot; letterlijk. We zijn niet voor niets dé specialist in bijzonder transport.

Efficiëntie

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons netwerk kunnen we efficiëntie maximaliseren. We optimaliseren routes en kiezen de juiste transportmodaliteit.

GO! Mentaliteit

Geen nonsens, bij GO! Logistics weet u direct waar u aan toe bent. Wij zetten namelijk net dat stapje extra voor onze klanten. En dat merken ze.

Flexibiliteit

Of u nu te maken heeft met grote FTL-zendingen, deelpartijen (LTL), geconditioneerd transport, uitzonderlijke ladingen of andere logistieke uitdagingen, we zijn flexibel genoeg om aan uw behoeften te voldoen.
internationaal transport GO! logistics

WAT MAAKT GO! LOGISTICS DE JUISTE PARTNER?

Bijzonder transport en maatwerk zijn aspecten die ons onderscheiden van andere transportbedrijven. Dus, of u nu een zwaar pakket met vereiste vergunningen wilt verzenden of juist een klein en kwetsbaar pakket: we helpen u graag. Ons uitgebreide netwerk van diverse transportspecialisten stelt ons in staat om uw zending snel en vlekkeloos te organiseren. Met ons 24/7 beschikbaarheid staan we altijd klaar voor uw spoedorders met specifieke eisen. Klanttevredenheid vinden wij immers essentieel en daarom zetten wij graag een stapje extra. Dit alles doen wij ook nog eens tegen scherpe tarieven. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen over de transportmogelijkheden binnen Europa of wilt u uw zending meteen aan ons overdragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 030 208 1972 en info@gologistics.nl!

0
Verwerkte spoedorders
0
Landen
0
Maatwerk parcels

Kies voor GO! Logistics

Transport naar uw wens

24/7 bereikbaar

Nationaal en internationaal

Direct contact? Bel ons!

Kom in contact

Direct sparren over uw logistieke uitdaging? Neem dan telefonisch contact op via 0303074343. Heeft u een vraag over onze transport oplossingen? Stel uw (aan)vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.