Spoedkoerier

Heeft u een spoedkoerier nodig? GO! Logistics is specialist als het aan komt op spoedtransport! Wij werken samen met diverse transportspecialisten, wereldwijd. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd een passende oplossing bieden voor hun persoonlijke situatie. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw zending zo spoedig mogelijk bij het juiste adres wordt afgeleverd. Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze onderscheidende koeriersdienst

Niet alle bedrijven zijn werkzaam tijdens reguliere kantoortijden. Toch hebben deze bedrijven ook een oplossing nodig voor hun spoedzendingen. Wij bieden hiervoor een passende oplossingen, omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Daarnaast nemen wij de gehele organisatie van uw zending uit handen. Door ons brede nationale en internationale netwerk, zetten wij de best passende vervoerder voor u in. Bovendien zorgen wij ook voor de eventueel nodige speciale vergunningen en extra opslag.

Contact

Heeft u een opdracht die u aan ons wil overdragen? Wij staan voor u klaar voor zowel nationale en internationale ladingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt ons telefonisch bereiken op 030 307 43 43 en via de mail op info@gologistics.nl.

spoedkoerier

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.