Dé oplossing voor uw spoedzending

Heeft u één of meerdere spoedzendingen die vervoerd moeten worden? GO! Logistics is hierin gespecialiseerd. Wij werken met diverse transport specialisten over de hele wereld. Zo kunnen wij u altijd de juiste oplossing aanbieden. Ongeacht het tijdstip zullen wij er alles aan doen om uw spoedzending zo snel mogelijk te verzenden. Heeft u speciale transportwensen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij.

Volledige ontzorging

Uiteraard zijn er bedrijven die niet op reguliere tijden werkzaam zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat zij buiten kantoortijden een oplossing nodig hebben voor hun spoedzending. Uiteraard kunnen wij voor deze bedrijven ook een oplossing aanbieden. Wij zorgen er dan voor dat de volledige organisatie bij u uit handen wordt genomen. Wij kiezen voor u de meest geschikte vervoerder uit. Ook wanneer u extra opslag nodig heeft of een zending met speciale vergunningen wilt vervoeren, kunnen wij u hierbij helpen.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u uw spoedzending aan ons overdragen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 030 208 1972 en via de mail op info@gologistics.nl.

go logistics spoedzending

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.