Internationaal koerier

Heeft u een afwijkende en/of fragile lading dat door een Internationaal koerier verzonden moet worden door middel van een spoedverzending? GO! Logistics is de betrouwbare en ervaren partner die u zoekt. Met behulp van ons wereldwijde koeriersnetwerk kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Wat voor levering u ook heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze koerier direct nationaal en internationaal service bieden wij u een alternatief voor het reguliere proces.

Volledige ontzorging

Als expeditiebedrijf kunnen wij u op elk gewenst moment ondersteunen bij het transporteren van spoed- en internationaal koerier zendingen. Zo mogelijk stemmen wij het gehele transport af met zowel het laad- als losadres. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunnen we onnodige vertragingen voorkomen.

Wat maakt Go! Logistics bijzonder?

GO! wil zich op diverse manieren onderscheiden van andere transportbedrijven. Zo staan wij bekend om maatwerk en bijzonder transport. Niets is voor ons onmogelijk! Of u nu een klein fragile pakket wilt verzenden of een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn; wij helpen u in beide gevallen graag. Door ons grote netwerk van verschillende transport specialisten wereldwijd, is de transport van uw zending binnen no-time geregeld. Omdat we 24/7 bereikbaar zijn, zijn spoedorders voor ons geen enkel probleem – zelfs niet voor speciale transport wensen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en zetten daarom graag een stapje extra! En dit alles ook nog eens tegen scherpe tarieven, wat wilt u nog meer?

Contact

Uw opdracht overdragen aan een goede koerier direct voor zowel nationale en internationale ladingen? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 030 208 1972 en via de mail op info@gologistics.nl.

intetrnationaal koerier

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.