LTL transport op maat

Bent u op zoek naar een expert in internationaal LTL (Less Than Load) transport en groupage? Bij GO! Logistics beschikken we over een uitgebreid internationaal netwerk, waarmee we uw groupage zendingen, deelpartijen en kleinere hoeveelheden goederen in betrouwbaar en snel naar elke gewenste bestemming kunnen vervoeren. Dit geeft u de mogelijkheid om kosten te besparen en tegelijkertijd gebruik te maken van de voordelen van ons professionele vrachtvervoer. Heeft u een snelle levering van uw goederen in het buitenland nodig? Geen enkel probleem! Wij koppelen uw zending aan de juiste transport specialist. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we het LTL transport volledig afstemmen op uw specifieke eisen en behoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!

Kom in contact
ltl transport

LTL transport op maat

Zoekt u expertise in internationaal LTL (Less Than Load) transport en groupage? Bij GO! Logistics verzorgen we betrouwbaar en snel vervoer van uw groupage zendingen, deelpartijen en kleinere hoeveelheden goederen naar elke gewenste bestemming. Bespaar kosten en profiteer van de voordelen van ons professionele vrachtvervoer. Voor snelle leveringen in het buitenland koppelen we uw zending aan de juiste specialist. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!

Kom in contact

Wij gaan een logistieke uitdaging niet uit de weg

Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen bijna alle vormen van internationaal transport gerealiseerd worden, ongeacht de bestemming van uw zending. Wij werken samen om het internationale transportproces perfect op maat te maken voor uw succes. Hier een overzicht van de diverse transportmogelijkheden die wij kunnen combineren op een kostenefficiënte manier:

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij verzorgen internationaal transport op maat.

Uitgebreid netwerk in LTL transport

Wij ontzorgen u volledig bij het transport van uw goederen, omdat we het u zo eenvoudig mogelijk willen maken. Op basis van uw specifieke wensen en behoeften, selecteren we de juiste vervoerder voor uw zending. Heeft u goederen die speciale vergunningen vereisen of heeft u behoefte aan fulfilment? Beiden kunnen wij voor u regelen! Transparantie is in ons bedrijf van groot belang, en daarom houden we u graag op de hoogte van de voortgang van uw zending. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

WAAROM GO!?

Specialist

Op zoek naar een ervaren, betrouwbare en transparante expediteur? Geen pakket is ons te groot; letterlijk. We zijn niet voor niets dé specialist in bijzonder transport.

Efficiëntie

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons netwerk kunnen we efficiëntie maximaliseren. We optimaliseren routes en kiezen de juiste transportmodaliteit.

GO! Mentaliteit

Geen nonsens, bij GO! Logistics weet u direct waar u aan toe bent. Wij zetten namelijk net dat stapje extra voor onze klanten. En dat merken ze.

Flexibiliteit

Of u nu te maken heeft met grote FTL-zendingen, deelpartijen (LTL), geconditioneerd transport, uitzonderlijke ladingen of andere logistieke uitdagingen, we zijn flexibel genoeg om aan uw behoeften te voldoen.
internationaal transport GO! logistics

WAT MAAKT GO! LOGISTICS DE JUISTE PARTNER?

Bijzonder transport en maatwerk zijn aspecten die ons onderscheiden van andere transportbedrijven. Dus, of u nu een groot pakket met vereiste vergunningen wilt verzenden of juist een klein en kwetsbaar pakket: we staan voor u klaar. Ons uitgebreide netwerk van diverse transportspecialisten stelt ons in staat om uw zending snel en soepel te organiseren. Met ons 24/7 beschikbaarheid staan we altijd klaar voor uw spoedorders met specifieke eisen. Klanttevredenheid vinden wij immers essentieel en daarom zetten wij graag een stapje extra. Dit alles doen wij ook nog eens tegen scherpe tarieven. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen over de transportmogelijkheden binnen Europa of wilt u uw zending meteen aan ons overdragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 030 208 1972 en info@gologistics.nl!

0
Verwerkte spoedorders
0
Landen
0
Maatwerk parcels

Kies voor GO! Logistics

Transport naar uw wens

24/7 bereikbaar

Nationaal en internationaal

Direct contact? Bel ons!

Kom in contact

Direct sparren over uw logistieke uitdaging? Neem dan telefonisch contact op via 0303074343. Heeft u een vraag over onze transport oplossingen? Stel uw (aan)vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.