Koeriersdienst internationaal

Heeft u een fragile en/of bijzondere lading die internationaal verzonden moet worden middels een spoedverzending? Dan is GO! Logistics de ervaren en betrouwbare partner die u zoekt! Met behulp van ons wereldwijde koeriersnetwerk bieden wij u altijd een passende oplossing. Wat voor levering u ook heeft, GO! Logistics staat voor u klaar. Met onze koeriersdienst internationaal bieden wij een alternatief voor het reguliere proces. Ons brede netwerk van diverse transport specialisten en onze ervaring zorgen ervoor dat we bij GO! maatwerkoplossingen kunnen bieden voor elke logistieke uitdaging. Daar ligt dan ook onze kracht: onze klanten persoonlijk van dienst zijn, ook bij spoedorders. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Volledige ontzorging

We ondersteunen u op elk gewenst moment bij het transporten van koeriers- en spoedzendingen. Wanneer mogelijk stemmen we met zowel het laad- als losadres het gehele transport af. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunnen we ervoor zorgen dat onnodige vertraging wordt voorkomen.

Bij GO! Logistics hebben we niet alleen expertise op het gebied van wegtransport, maar ook op gebied van scheepvaart en luchtvaart. Zaken als douanediensten, distributie en opslag horen hier natuurlijk ook bij. Als u kiest voor onze dienstverlening bent u er zeker van dat het werk van A tot Z voor u uit handen wordt genomen.

koeriersdienst interntionaal

Om dit alles mogelijk te maken werken wij veel met geautomatiseerde systemen, maar bovenal werken we met u. Overleggen, adviseren én transparantie zijn hierbij belangrijke kenwaarden. En dat deze persoonlijke aanpak werkt? Dat merken onze klanten!

Afwijkende lading

Heeft u een afwijkende en/of fragile lading dat internationaal verzonden moet worden? Ook dat is geen probleem voor GO! Logistics. Wij gaan verder waar grote transporteurs en reguliere vervoerders stoppen. Sommige bedrijven zijn niet werkzaam op reguliere tijden. Het kan dus voorkomen dat u buiten kantoortijden snel een logistieke oplossing nodig heeft. Ook dan kunt u op ons rekenen! Wij nemen de volledige organisatie voor u uit handen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. GO! Logistics selecteert het meest geschikte vervoer voor uw zending afhankelijk van uw wensen en behoeften. Of u nu producten vervoert waar speciale vergunningen voor nodig zijn of wellicht opslag nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij matchen uw zending met een transport specialist die uw zending verdient tegen scherpe tarieven. Waar wacht u nog op? Let’s GO!

Vraag direct een offerte aan

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk