Groupage Europa

Bent u op zoek naar een bedrijf die groupage binnen Europa verzorgt? Dan bent u bij GO! Logistics aan het juiste adres. In het geval van een groupage transport is wegtransport in veel gevallen voordeliger dan luchttransport. Door middel van ons internationale netwerk kunt u uw groupage zendingen veilig én voordelig naar iedere bestemming binnen Europa versturen. Wij matchen uw zendingen met een transport specialist die het verdient. Heeft uw zending spoed en moet het morgen voor 12:00 uur in Duitsland zijn? Geen probleem. Wij kunnen uw transport volledig naar uw wens organiseren.

Volledige ontzorging

Wij willen het u uiteraard zo makkelijk mogelijk maken. Dit doen wij door de volledige organisatie voor u uit handen te nemen. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften. Zo kunnen wij een geschikte vervoerder uitkiezen voor uw zending. Vervoert u producten waar een speciale vergunning voor nodig is? Is er sprake van meerdere leveringsadressen of heeft u wellicht extra opslag nodig? Ook hier kunnen wij u uiteraard bij helpen. U kunt dan contact opnemen via 030 307 43 43. Wij zullen het meteen voor u regelen. Bovendien hechten wij veel waarde aan transparantie. Zo zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw verzending.

groupage europa

Om dit alles te realiseren werken wij veelal met geautomatiseerde systemen, maar bovenal werken we met u. Overleggen, adviseren én transparantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. En dat deze persoonlijke aanpak werkt? Dat merken onze klanten!

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

Vraag direct een offerte aan

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk