Koeriersdienst buitenland

Beschikt u over een vracht die naar het buitenland verzonden moet worden? In dat geval is GO! Logistics de betrouwbare en ervaren koeriersdienst die u zoekt voor verzendingen naar het buitenland! Door middel van ons wereldwijde koeriersnetwerk kunnen wij u altijd de juiste oplossing aanbieden. Om wat voor levering het ook gaat, wij kunnen u helpen. Doordat wij gebruik kunnen maken van ons brede netwerk, kunnen wij bij iedere klant een maatoplossing aanbieden. Wij hechten dan ook veel aandacht aan persoonlijke dienstverlening.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op!

Uw zending, onze verantwoordelijkheid

Wij helpen u op ieder gewenst moment bij het verzenden van koeriers- en spoedzendingen. Wanneer het mogelijk is, stemmen wij met zowel het laad- als losadres het gehele transportproces af. Zo heeft u hier geen omkijken naar en zorgen wij ervoor dat onnodige vertraging wordt voorkomen.

Bij GO! Logistics zijn wij niet alleen gericht op het gebied van wegtransport. Doordat wij een internationaal koeriersbedrijf zijn, richten wij ons ook op scheepvaart en luchtvaart. Hier komen uiteraard ook zaken als douanediensten, distributie en opslag bij kijken. Bij GO! Logistics weet u dan ook zeker dat het werk volledig uit uw handen wordt genomen.

koerierdienst buitenland

Om dit alles te kunnen realiseren, werken wij met geautomatiseerde processen, maar bovenal werken wij met u. Adviseren, overleggen en transparant blijven vinden wij de belangrijkste kernwaarden. En dat onze aanpak werkt? Dat weten onze klanten! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn 24/7 te bereiken op 030 208 1972 en via info@gologistics.nl.

Afwijkende lading

Heeft u een afwijkende, breekbare en/of internationale lading? Voor GO! Logistics is dat geen probleem! Wij gaan namelijk geen uitdaging uit de weg. Bepaalde bedrijven zijn niet op reguliere werktijden actief. Zo kan het voorkomen dat u buiten kantoortijd zo snel mogelijk een logistieke oplossing nodig heeft. Ook in dit soort situaties kunt u op ons bouwen. Wij nemen de volledige organisatie voor u uit handen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. GO! Logistics selecteert het meest geschikte vervoer voor uw zending, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Of u nu producten vervoert waar speciale vergunningen voor nodig zijn of dat u wellicht opslag nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij matchen uw zending met een transport specialist die uw zending verdient tegen scherpe tarieven. Waar wacht u nog op? Let’s GO!

Vraag direct een offerte aan

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk