Hét expeditiebedrijf voor uw zendingen

Heeft u een bijzondere of fragile lading die (inter)nationaal verzonden dient te worden door middel van een spoedverzending? Dan is GO! Logistics het expeditiebedrijf dat u zoekt! Doordat wij gebruik kunnen maken van ons wereldwijde netwerk, kunnen wij altijd maatoplossingen aanbieden. Wat voor transport het ook mag zijn, wij helpen u bij het verzenden hiervan. Wij bieden zowel nationale als internationale verzendingen aan.

Wij ontzorgen u volledig van uw zending

Als expeditiebedrijf kunnen wij u op ieder moment ondersteunen bij het transporteren van uw koerierszendingen. Om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, nemen wij de gehele verzending uit uw handen. Zo stemmen wij het transport af met zowel het laad- als het losadres. U hoeft nergens naar om te kijken. Wij zorgen dat uw zending op de afgesproken tijd afgeleverd wordt!

Waarom u kiest voor GO! Logistics

GO! Logistics wil zich onderscheiden van de andere transportbedrijven. Dit doen wij door maatwerk te leveren en ook bijzonder transport te regelen. GO! Logistics gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Of u nu een klein fragile pakketje wilt versturen, of een groot pakket met speciale vergunningen. In beide gevallen kunnen wij u helpen met uw verzending. Doordat wij gebruik kunnen maken van ons brede netwerk van verschillende transport specialisten, zijn veel transporten voor ons makkelijk te regelen. Heeft u een spoedorder? Ook dit is voor ons geen probleem. Ons expeditiekantoor is 24/7 geopend. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Dit alles bieden wij aan tegen zeer scherpe tarieven. Wat wilt u nog meer?

Contact

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van ons expeditiebedrijf? Of wilt u uw verzending direct overdragen naar een goede koerier voor zowel nationale als internationale zendingen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via 030 208 1972 of gologistics.nl.

expeditiebedrijf go logistics

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.