Wij zijn hét expeditiekantoor

Heeft u een bijzondere en/of fragile lading die nationaal of internationaal verzonden moet worden door middel van een spoedverzending? Dan is GO! Logistics het expeditiekantoor voor u! Doordat wij gebruik maken van ons wereldwijde netwerk, kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden. Hoe uw transport er ook uit ziet, wij helpen bij het verzenden! Wij bieden zowel nationale als internationale zendingen aan.

Volledige ontzorging van uw zending

Als expeditiebedrijf kunnen we u op elk gewenst moment ondersteunen bij het transporteren van spoed- en koerierszendingen. Om het proces voor u zo makkelijk mogelijk te maken, nemen wij de gehele verzending uit uw handen. Wij stemmen het gehele transport af met zowel het laad- als losadres. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en zorgen wij dat uw zending op tijd afgeleverd wordt!

Waarom kiezen voor Go! Logistics?

GO! wil zich in diverse aspecten onderscheiden van andere transportbedrijven, zo staan wij bekend om maatwerk en bijzonder transport. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Of u nu een klein fragile pakket wilt verzenden of een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn; wij kunnen u in beide gevallen van dienst zijn. Door ons grote netwerk van verschillende transport specialisten wereldwijd, zijn veel transportzendingen gemakkelijk te regelen. Ook spoedorders zijn voor ons geen probleem. Wij als expeditiekantoor zijn dan ook 24/7 geopend. De tevredenheid van onze klanten vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij bieden dit alles ook nog eens aan tegen zeer scherpe tarieven. Wat wilt u nog meer?

Contact

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen over ons expeditiekantoor? Of wilt u uw opdracht direct overdragen aan een goede koerier voor zowel nationale en internationale ladingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 030 208 1972 of info@gologistics.nl!

fulfilment op maat

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.