Koeriersdienst Utrecht

Bent u op zoek naar een koeriersdienst in Utrecht die uw bijzondere of fragile lading internationaal of nationaal kan vervoeren? Bij Go! Logistics bent u aan het juiste adres voor al uw (spoed)verzendingen. Wij zijn niet voor niets dé specialist in transport! Door middel van ons wereldwijde netwerk kunnen wij u altijd een passende maatwerk oplossing bieden. Dus wat uw logistieke uitdaging ook is, wij gaan hem niet uit de weg. Lets GO!

Volledige ontzorging

Doordat wij een expeditiebedrijf zijn, kunnen wij u op elk gewenst moment ondersteunen bij het transport van spoed- en koerierszendingen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, nemen wij het gehele proces op ons. Van laad- tot losadres stemmen wij alles af en wij houden u op de hoogte van de huidige status. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en kunnen wij onnodige vertraging voorkomen.

Wat maakt Go! Logistics bijzonder?

Wij onderscheiden ons van andere transportbedrijven doordat wij bekend staan om de maatwerk oplossingen voor bijzonder transport. Of dat u nu een fragile pakket heeft dat verzonden moet worden of juist een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn; wij helpen u graag! Doordat wij in het bezit zijn van een groot, wereldwijd netwerk kunnen wij het transport van uw zending binnen no-time regelen. U kunt ons bovendien 24/7 bereiken zodat wij ook uw spoedverzending in orde kunnen maken. Dit geldt ook voor speciale transport wensen. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn, zetten wij graag dat stapje extra. Al onze diensten verlenen wij tegen scherpe tarieven, wat wilt u nog meer?

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u uw opdracht direct overdragen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 030 208 1972 en via de mail op info@gologistics.nl!

koeriersdienst Utrecht

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.