Dé koerier van Nieuwegein

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het nationaal of internationaal verzenden van uw bijzondere/fragile lading? GO! Logistics is dé koerier van Nieuwegein en omstreken als het aan komt op (spoed)zendingen. Wij beschikken over een groot wereldwijd netwerk waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Wat u ook wilt verzenden, wij maken het in orde!

Volledige ontzorging

Op elk gewenst moment kunnen wij u ondersteunen bij het transporteren van spoed- en koeriersverzendingen. Als expeditiebedrijf nemen wij het gehele traject voor u uit handen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het gehele transport stemmen wij af met zowel het laad- als het losadres. Op deze manier hoeft u nergens aan te denken en kunnen wij onnodige vertraging voorkomen. 

Wat maakt GO! Logistics bijzonder?

Wij onderscheiden ons in diverse aspecten van andere transportbedrijven omdat wij bekend staan om maatwerk en bijzonder transport. Of dat je nu een klein en fragile pakket wilt verzenden of juist een groot pakket waar speciale vergunningen voor zijn; niets is voor ons te gek! Wij helpen je in alle gevallen graag. Met ons grote netwerk van verschillende transport specialisten kunnen wij het transport van uw zending in no-time regelen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en dat maakt dat wij dag en nacht paraat staan voor spoedorders met speciale wensen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en zetten graag een stapje extra! En dit alles ook nog eens tegen scherpe tarieven, wat wilt u nog meer?

Contact

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen over ons als koerier? Of wilt u uw opdracht direct overdragen aan een goede koerier voor zowel nationale en internationale ladingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 030 208 1972 of info@gologistics.nl!

koerier Nieuwegein

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.