Transport naar het buitenland

Heeft u een zending die (met spoed) naar het buitenland verzonden moet worden? GO! Logistics is de ervaren partner die u zoekt! Wij beschikken over een groot internationaal netwerk waardoor wij uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen betrouwbaar en snel naar iedere bestemming in het buitenland kunnen verzenden.

0
Verwerkte spoedorders
0
Landen
0
Maatwerk parcels

OVER GO! LOGISTICS

Als expediteur is onze core business het wereldwijd transporteren van afwijkende, bijzondere en fragiele zendingen.

Naast wegtransport, hebben we onze expertise verder uitgebouwd naar luchtvaart en scheepvaart. Vanzelfsprekend horen hier zaken als douanediensten, opslag en distributie bij. Want kiest u voor GO! Logistics, dan nemen we graag het werk van A tot Z voor u uit handen.

Ervaring en een breed netwerk van diverse transport specialisten stellen ons in staat om maatwerkoplossingen te verzorgen voor elke logistieke uitdaging. Dat is dan ook waar onze kracht ligt: onze klanten persoonlijk van dienst zijn, ook bij spoedorders.

Om dit alles mogelijk te maken werken we uiteraard met veel geautomatiseerde systemen, maar bovenal werken we met u. Adviseren, overleggen én transparantie zijn hierbij belangrijke kernwaarden. En dat deze persoonlijke aanpak werkt? Dat merken onze klanten!

Heeft u een speciale zending? Wij gaan verder waar reguliere vervoerders en grote transporteurs stoppen. Tegen een scherp tarief matchen wij uw zending met een transport specialist die uw zending verdient. Waar wacht u nog op? Let’s GO!

WAAROM GO!?

Specialist

Op zoek naar een ervaren, betrouwbare en transparante expediteur? Geen pakket is ons te groot; letterlijk. We zijn niet voor niets dé specialist in bijzonder transport.

Internationaal

Niet alleen binnen, maar ook buiten de landsgrenzen doen wij ons werk meer dan goed. Wij regelen het voor u, wereldwijd.

GO! Mentaliteit

Geen nonsens, bij GO! Logistics weet u direct waar u aan toe bent. Wij zetten namelijk net dat stapje extra voor onze klanten. En dat merken ze.

Bijzonder transport

Wij verzorgen het transport voor afwijkende, bijzondere en fragile zendingen. Zowel nationaal als internationaal.

Vraag een offerte aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.