Totaal oplossing voor uw last minute transport

Heeft u een last minute transport lading die met spoed vervoerd moet worden? Voor GO! Logistics zijn hoge prioriteitszendingen geen enkel probleem. Heeft u onderdelen of goederen die direct transport vereisen? Door de inzet van diverse transport specialisten wereldwijd, kunnen wij snel een juiste oplossing aandragen. Ongeacht het tijdstip stellen wij alles in het werk om uw last minute lading te verzenden, ook als u speciale transportwensen heeft. Kiest u voor GO!, dan weet u zeker dat uw zending zo snel mogelijk op de plek van bestemming arriveert.

Volledige ontzorging

Bepaalde bedrijven zijn niet op reguliere tijden werkzaam. Het kan zijn dat zij buiten kantoortijden een last minute transport oplossing nodig hebben. Ook voor dit soort bedrijven maken wij het hen graag zo makkelijk mogelijk. Wij nemen dan ook de volledige organisatie voor u uit handen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften selecteren we meest geschikte vervoerder voor uw zending. Of u nu producten vervoert waar speciale vergunningen voor nodig zijn of wellicht opslag nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Contact

Heeft u vragen of transportverzoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 030 208 1972 en via de mail op info@gologistics.nl.

lastminute transport

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.