Koeriersdienst

Heeft u een bijzondere en/of fragile lading die nationaal of internationaal verzonden moet worden door middel van een spoedverzending? GO! Logistics is dé betrouwbare en ervaren partner waar u naar op zoek bent. Met behulp van ons wereldwijde koeriersnetwerk kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Wat u ook wilt verzenden, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! Met onze koeriersdienst bieden wij u zowel nationale als internationale verzending van goederen.

Volledige ontzorging

Als expeditiebedrijf kunnen we u op elk gewenst moment ondersteunen bij het transporteren van spoed- en koerierszendingen. Wij nemen graag het hele traject uit handen om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij stemmen het gehele transport af met zowel het laad- als losadres. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunnen we onnodige vertragingen voorkomen.

Wat maakt Go!Logistics bijzonder?

GO! wilt zich in diverse aspecten onderscheiden van andere transportbedrijven, zo staan wij bekend om maatwerk en bijzonder transport. Niets is voor ons te gek! Of u nu een klein fragile pakket wilt verzenden of een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn; wij helpen u in beide gevallen graag. Door ons grote netwerk van verschillende transport specialisten wereldwijd, is de transport van uw zending binnen no-time geregeld. Doordat we 24/7 bereikbaar zijn, zijn spoedorders voor ons geen enkel probleem, zelfs niet voor speciale transport wensen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en zetten graag een stapje extra! En dit alles ook nog eens tegen scherpe tarieven, wat wilt u nog meer?

Contact

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen over onze koeriersdienst? Of wilt u uw opdracht direct overdragen aan een goede koerier voor zowel nationale en internationale ladingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 030 208 1972 of info@gologistics.nl!

Go koeriersdienst

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.