Groupage Engeland

Heeft u een zending die u door middel van groupage naar Engeland wilt versturen? GO! Logistics is hét expeditiebedrijf die dit graag voor u uit handen neemt. Wij beschikken over een groot internationaal netwerk waardoor wij uw zendingen veilig en voordeling naar iedere bestemming in Engeland kunnen versturen. Nadat uw transportopdracht bij ons binnenkomt, kijken wij welke transportspecialist daar het beste bij aansluit. Heeft u een zending die met spoed naar Engeland moet? Ook voor spoedzendingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het transport volledig naar uw wensen en behoeften organiseren.

Volledige ontzorging

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom nemen wij de volledige organisatie van het transport voor u uit handen. Door goed naar uw wensen en behoeften te luisteren, kunnen wij een geschikte vervoerder uitkiezen voor uw zending. Zijn er producten die een speciale vergunning nodig hebben of heeft u meerdere leveringsadressen? Wij kunnen het voor u allemaal in orde maken. Bovendien hechten wij veel waarde aan transparantie. Zo zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw verzending. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 030 307 43 43. Daarnaast kunt u via ons offerteformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij gaan graag voor u aan de slag!

groupage engeland

Om dit alles te realiseren werken wij veelal met geautomatiseerde systemen, maar bovenal werken we met u. Overleggen, adviseren én transparantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. En dat deze persoonlijke aanpak werkt? Dat merken onze klanten!

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

Vraag direct een offerte aan

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk