Groupage Duitsland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat groupage naar Duitsland verzorgt? Dan bent u bij GO! Logistics aan het juiste adres. Als expeditiebedrijf matchen wij uw zending met een transportspecialist. Omdat wij beschikken over een groot internationaal netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat uw groupage zendingen veilig én voordelig naar iedere bestemming binnen Europa verzenden. Heeft u bijvoorbeeld een zending die met spoed naar Duitsland moet? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen het gehele transport naar uw wensen en behoeften organiseren!

Volledige ontzorging

Wij nemen de gehele organisatie van het transport voor u uit handen. Dit doen wij om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doordat wij goed luisteren naar uw wensen en behoeften, kunnen wij een geschikte vervoerder uitkiezen voor uw zending. Heeft u een zending waar speciale vergunningen voor nodig zijn of is er sprake van meerdere leveringsadressen? Wij kunnen u hierbij helpen! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op via 030 307 43 43 of vul geheel vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij gaan graag voor u aan de slag.  Bovendien hechten wij veel waarde aan transparantie. Zo zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw verzending.

groupage duitsland

Om dit alles te realiseren werken wij veelal met geautomatiseerde systemen, maar bovenal werken we met u. Overleggen, adviseren én transparantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. En dat deze persoonlijke aanpak werkt? Dat merken onze klanten!

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 208 1972, te mailen naar info@gologistics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Ons team helpt u graag verder!

Vraag direct een offerte aan

Maatwerk

Pick up

Snelle service

24/7 bereikbaar

Heldere Voorwaarden

Klanttevredenheid

Scherpe tarieven

Breed netwerk