Bijzonder transport

Bent u benieuwd of uw zending onder bijzonder transport valt? En of wij u kunnen helpen? Bij GO! bent u aan het juiste adres! Heeft u een pakketje dat afwijkt van de regels over het maximale gewicht, breedte, lengte of is het een fragile zending?  Dan kunt u op ons rekenen. Wij zijn een betrouwbare partij die uw zending snel én tegen een scherp tarief naar iedere bestemming verstuurt. Wij matchen uw zending met een transport specialist die het verdient. Moeten uw goederen binnen enkele dagen in het buitenland zijn? Geen probleem! Wij zijn flexibel genoeg om het transport volledig naar uw wens te organiseren.

Volledige ontzorging

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, nemen wij de volledige organisatie voor u uit handen. Aan de hand van uw wensen en behoeften, selecteren we een geschikte vervoerder voor uw zending. Moet uw zending naar meerdere leveringsadressen? Of vervoert u producten waar een speciale vergunning nodig is? En heeft u wellicht opslag nodig? Wij regelen het voor u! Bij ons staat transparantie en klanttevredenheid hoog in het vaandel. We houden u graag op de hoogte van de status van uw verzending. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030 208 1972 of info@gologistics.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Wat maakt Go! Logistics bijzonder?

GO! wil zich op diverse manieren onderscheiden van andere transportbedrijven. Zo staan wij bekend om maatwerk en bijzonder transport. Niets is voor ons onmogelijk! Of u nu een klein fragile pakket wilt verzenden of een groot pakket waar speciale vergunningen voor nodig zijn; wij helpen u in beide gevallen graag. Door ons grote netwerk van verschillende transport specialisten wereldwijd, is de transport van uw zending binnen no-time geregeld. Omdat we 24/7 bereikbaar zijn, zijn spoedorders voor ons geen enkel probleem – zelfs niet voor speciale transport wensen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en zetten daarom graag een stapje extra! En dit alles ook nog eens tegen scherpe tarieven, wat wilt u nog meer?

Go bijzonder transport

SPECIFIEKE TRANSPORTWENSEN?

Wij zijn gespecialiseerd in afwijkende en fragile ladingen.